ALGEMEEN
Alle prijzen in onze webshop zijn vermeld in euro’s en inclusief BTW. De verzendkosten zijn niet bij de prijzen inbegrepen.
 

BESTELLING & BETALING
Momenteel kunt u op de volgende manieren uw betaling verrichten:

- iDeal
- Vooraf overmaken
- Mistercash
- SoFort banking

Pas na ontvangst van de betaling wordt de productie ingepland.

Indien u kiest voor de optie 'vooraf overmaken' ontvangt u een orderbevestiging met onze betaalgegevens. U heeft dan 7 dagen de tijd om het verschuldigde bedrag bij te schrijven op onze rekening. Staat het bedrag na deze periode niet op onze rekening bijgeschreven, dan annuleren wij de order zonder tegenbericht. 
 

LEVERING EN VERZENDING

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk aan u te leveren. Dit is altijd binnen 2 werkdagen. Afhankelijk van de producten die u heeft besteld kan het altijd voorkomen dat er een product niet op voorraad is en hierdoor een langere leveringstermijn heeft. Wij zullen u in dit geval hier ten allen tijde van op de hoogte stellen.

Wij werken samen met PostNL.

Wij hanteren de volgende verzendkosten:

Binnen Nederland (standaard PostNL):
Een vast tarief van €4,95.

Binnen Europa:
Een vast tarief van €7,95.

Overig internationaal:
Vraag ons per mail naar de verzendkosten en mogelijkheden.
 

ANNULERING & HERROEPINGSRECHT

U kunt uw bestelling ten allen tijde, binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Met uitzondering van artikelen die uit de SALE komen/reeds afgeprijsd zijn, hiervoor krijgt u een shoptegoed.

Als een product niet aan uw verwachtingen voldoen mag u het product met alle geleverde toebehoren en in originele en goede staat aan ons te retourneren.

Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u een e-mail te sturen aan info@byaicha.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw naam en ordernummer. Uw orderannulering zal per e-mail aan u bevestigd worden.

U kunt retourneren naar:
By Aicha
Korianderstraat 19
5643AM Eindhoven

Vermeld hierbij uw ordernummer en eventuele reden van retourneren.

De kosten voor de retourzending zijn altijd voor eigen rekening.


KLACHTEN

Indien u niet tevreden bent over een geleverd product wanneer dit gebreken vertoont of beschadigd is, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons. We zullen dan samen naar een geschikte oplossing zoeken.

info@byaicha.nl